Diensten


Hr-scan

De hr-scan geeft inzicht in het huidige beleid en eventuele knel- en verbeterpunten.

Voorafgaand aan de scan hebben we natuurlijk overleg om specifieke situaties en wensen te bespreken. Verder houd ik standaard een aantal interviews als onderdeel van de scan. De resultaten van de scan kunnen worden gebruikt voor verdere professionalisering van het hr-beleid. 

Sparringpartner en coach

Door mijn jarenlange ervaring in human resources en mijn  onafhankelijke rol kan ik als sparringpartner fungeren. Met een opbouwende en soms kritische blik probeer ik op prettige wijze een spiegel voor te houden en verbetervoorstellen aan te dragen.

Daarnaast coach ik mensen die hr-taken uitvoeren, maar de benodigde kennis en ervaring van het vakgebied (nog) missen.

 

 

Ondersteuning op projectbasis

Bedrijven die tijdelijk hr-kracht nodig hebben, kunnen op mijn rekenen. Ik kan zorgen voor periodieke ondersteuning, vervanging van een vaste kracht of het professionaliseren van het hr-beleid in een groeiende organisatie. 

Werving en selectie

Uit naam van een opdrachtgevers kan ik een wervingsopdracht uitvoeren en kandidaten selecteren voor bepaalde functies. Ik verzorg het traject van het omschrijven van het profiel, het uitzetten van de vacature in verschillende kanalen tot aan het selecteren van de juiste kandidaat. 

 

Loopbaanbegeleiding

Tijdens een individueel traject help ik mensen op weg die vastlopen in hun werk. Met een combinatie van gesprekken en reflectieopdrachten, instrumenten en tests begeleid ik mensen die inzicht willen krijgen in hun interesses, talenten, kennis en vaardigheden. Vervolgens pakken we knelpunten aan, zetten we het veranderingsproces in gang en ontwikkelen we keuzemogelijkheden om de volgende stap in de loopbaan te kunnen zetten.
 

Trainingen 

Ik organiseer op verzoek in-company trainingen. Binnenkort vind je hier meer informatie over mijn training "Check je loopbaan!", voor iedereen die toe is aan een frisse blik op zijn werk. 

 

 

Hr-advies

Ik geef hr-advies op maat aan bedrijven in het MKB. Ik ondersteun deze bedrijven incidenteel, periodiek of op projectbasis bij het uitvoeren van hr-taken, zoals:

  • Inrichten personeelsadministratie en -beleid
  • Werving en selectie
  • Loopbaanbegeleiding en coaching van medewerkers
  • Ziekteverzuimbegeleiding
  • Inrichten gesprekscyclus voor functioneren en ontwikkeling